Puutuotteita asiakaslähtöisesti

Yrityksemme toimii mittatilausperiaatteella. Valmistamme puutuotteita ja höyläprofiileja asiakkaillemme heidän toivomallaan tavalla ja laadulla. Kilpailuvalttimme ovat asiakaslähtöinen ja joustava palvelu, sekä nopeat toimitusajat. Esitteistämme löydät esimerkkejä valmistamistamme tuotteista ja voit hakea inspiraatiota omaan projektiisi. Kaikki tuotteet valmistetaan kuitenkin aina tilauksesta, joten materiaali, mitoitus ja muut ominaisuudet voidaan räätälöidä asiakaskohtaisesti. Laajan yhteistyöverkoston avulla pystymme palvelemaan asiakkaitamme myös laajojen kokonaisuuksien toimituksissa.

Yleisimmät käyttämämme puulajit ovat mänty, kuusi, lehtikuusi, tammi, saarni, koivu ja leppä. Uuden CNC-koneen myötä olemme valmistaneet tuotteita myös erilaisista levymateriaaleista, kuten CLT (Cross Laminated Timber). Jalopuiden osuus on tuotannossamme noin 40%.

Vastuullinen puuala toimija

Puunhankintamme perustuu kestävään ja vastuulliseen metsätalouteen. Tecdomalla on PEFC-sertifikaatti, jota noudatamme puumateriaalien ostoissa. TECDOMA | PEFC-sertifikaatti

Tutustu patentoituun terassien piilokiinnitykseen ja erilaisiin puutuotteisiimme!

Esite (pdf)
Kuvasto (pdf)
Suoritustasoilmoitus (pdf)
Tecdoma CLT tuotteet (pdf)